Services | Aandacht in Impact2

Gastvrij

Impact2 neemt jouw bezoekers persoonlijk in ontvangst. Bekend of onbekend; iedere gast die zijn intrede doet, wordt persoonlijk ontvangen en doorverwezen naar jouw kantoor.

Estetisch

Het is belangrijk om een werkplek te hebben die past bij jouw waarden en gevoel. Op die manier komt de business namelijk het meest tot zijn recht. Samen met jou wordt een werkomgeving gecreëerd die het beste past bij jouw bedrijfsprestaties.

Inventief

Kom jij met ons werken in dit pand? Dan ben je uiteraard bij deze uitgenodigd voor de ondernemersborrel die regelmatig wordt georganiseerd.

Functioneel

Impact2 omarmt sportiviteit en de bijbehorende functionaliteiten. Vind je het belangrijk om op de fiets te komen? Tof; dat is super voor je ontspanning en je werkprestatie. In dit pand hebben jij en je werknemers de beschikking over een douche zodat de dag fris en fruitig kan beginnen.

Duurzaam

Ondernemers in Impact2 hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat de enige laadpaal op het terrein versterking krijgt en het pand over enige tijd is voorzien van zonnepanelen.